FCC-Segell-banner4
Carolina Amigó presenta els últims treballs a la Galeria Dionís Bennàssar

Exposicions

Carolina Amigó presenta els últims treballs a la Galeria Dionís Bennàssar

bonart pollença - 05/07/19
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Eude, generic
Carolina Amigó presenta Sumergits a la Galeria Dionís Bennàssar, carrer Antoni Maura 11 de Pollença, del dissabte 22 de juny fins el dijous 18 de juliol.

Com succeeix al Japó des del segle XI, en l'Art, la representació de la naturalesa es defineix com una prolongació de la realitat que s'estableix en interiors, s'encasella i ens envolta dins d'un espai per submergim en ella, d'aquí el nom de l'exposició.

Com captures d'imatges en la nostra retina, conservem en la ment un fragment del que inabastable del món i del seu ecosistema fràgil i amb data de caducitat. Amb aquesta exposició Amigó vol transmetre el desig de conservar inalterable un trosset de la immensitat de les profunditats. A través d'una mirada gestual en els traços i plena de color a la pintura, pretén que l'espectador s'involucri en la protecció d'un entorn en perill d'extinció. Les escultures de la mostra són una extensió d'aquest treball, com un intent per retenir la vida mitjançant les formes del bronze en una interacció espacial.

Sumergits és el títol que utilitza per intentar submergir l'espectador en un espai envoltat de natura cada vegada més amenaçada i allunyada de les nostres vides quotidianes. D'aquesta manera, l'exposició és una forma de sentir-se en contacte amb la natura, tornar-hi prenent consciència i portant-la fins a l'espai desitjat per retenir-la, o bé transportar-la a manera de joia, sent conscients de la seva fragilitat i involucrant-nos en la seva conservació.

L'exposició està formada per una vintena de quadres de diferents tècniques, dibuixos sobre tela, fusta i paper, escultures de petit format realitzades en bronze i utilitzant tècniques de microfusió, així com algunes peces de joieria en plata.

Les obres d'aquesta exposició estan inspirades en la forma i estructures de components marins, tot un hàbitat que sempre està present en la vida de l'artista.

A la imatge, obra de Carolina Amigó.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells