FCC-Segell-banner4
L\'empresa Croquis Dissenys Muntatges i Realitzacions és el guanyador per a la redacció del projecte museogràfic del Museu del Barroc

Notícies

L'empresa Croquis Dissenys Muntatges i Realitzacions és el guanyador per a la redacció del projecte museogràfic del Museu del Barroc

Claustre del Museu del Barroc de Catalunya, Manresa.
Baner_ProustMarsans_Bonart_360x356Eude, generic
L'empresa Croquis Dissenys Muntatges i Realitzacions SA ha resultat la guanyadora del concurs per la redacció del projecte museogràfic del Museu del Barroc de Catalunya, Museu de Manresa.

Croquis Dissenys Muntatges i Realitzacions és una empresa especialitzada en projectes museogràfics i expositius de Barcelona. Va néixer el 1980 i ha participat amb exposicions temporals en diferents museus com el Nacional d'Art, l'Etnològic, el d'Olot, entre molts altres.

El procés de selecció del concurs ha estat de 8 mesos i s'han presentat un total de 14 aspirants. El jurat ha deixat constància de l'alt nivell dels participants i la dedicació dels quatre finalistes.

És així que es formalitzarà el contracte perquè l'empresa pugui desenvolupar la proposta presentada per potenciar el futur museu.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells