1280x150CAT

Notícies

"Llar no natural 114" de Richard Martin obté el primer premi del concurs "Pon derechos al clima"

Martín, R. "Llar no natural", 2021.
\
L'obra “Hogar no natural 114”de l’artista plàstic, Richard Martin, ha obtingut el primer Premi de fotografia 2021 del concurs Pon derechos al clima, organitzat per Amnistía Internacional de Madrid.L'organització, formada per més de 10 milions de persones, actua contra la injustícia defensant els drets humans a tot el món. Lluiten per un medi ambient segur, net saludable i sostenible.
La composició del jurat del concurs de fotografia Posa drets al clima ha sigut a càrrec de Luis Malibrán, Celia de Coca, Mercè Luz i Jorge Salgado, juntament amb Álvaro Ros.

El fotògraf i pintor premiat, Richard Martín, amb Llar no natural 144 mostra el que els seus ulls van veure en una caravana abandonada, buida, sense vida, enmig d'un gran paratge natural. La mostra són els seus ulls que capten fotogràficament un símbol de la deixadesa i desídia de la nostra activitat humana envers la natura. L'antítesi d’allò que hauria de ser el nostre encaix en el món natural del qual formem part. La paradoxa d’actuar contra natura transformant la nostra “llar natural” en una “llar no natural”.

180x180 px Revistes_Banner_300x250

Et poden
Interessar
...