Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Mercè Managuerra rep el Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu

Mercè Managuerra rep el Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu

L'actriu, pedagoga i productora Mercè Managuerra ha guanyat la 45a edició del Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu. El guardó teatral, el més antic que es dóna a l’estat espanyol i que reconeix cada any la interpretació d'una actriu, suposa la culminació d'un any d'èxits que va començar amb la primera temporada de Dau al Sec Arts Escèniques,el nou espai escènic de la ciutat.

El premi, que s'entregarà el dilluns 15 de juliol de 2019 a les 19:00h al Teatre Estudi de l'Institut del Teatre de Barcelona, és un reconeixement a la seva interpretació del personatge Shylock a l’obra de William Shakespeare El mercader de Venècia, amb dramatúrgia de Konrad Zschiedrich i Mingo Ràfols, estrenada el passat mes de febrer a la Sala Versus Glòries de Barcelona.

El jurat ha valorat la seva interpretació “sense grans artificis” centrada en l'expressivitat de la paraula i també ha volgut reconèixer la trajectòria de Managuerra com a “arriscada productora i incansable promotora de projectes”. En aquest sentit, l’actriu va dirigir durant deu anys el Teatre Akadèmia i, des de l’any passat, està al capdavant del citat nou espai Dau al Sec.

Baner-generic-180x180_JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1