Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Montana Gallery reuneix per primer cop al mític crew Mixed Media

Montana Gallery reuneix per primer cop al mític crew Mixed Media
bonart barcelona - 10/07/19
Montana Gallery, carrer Comerç 6 de Barcelona, acull des del 4 de juliol fins a principis de setembre el 2019 l'exposició del mític grup Mixed Media, que reuneix per primera vegada a tots els seus integrants: Aryz, GR170, Enric Sant, Robert Roman, Poseydon - Rostro, Smithe i Dhear
Com explica Alberto Feás, "rodets, brotxes i extintors no són les eines més estereotípiques del graffiti. Potser per aquest motiu Mixed Media era el nom més adequat amb el qual fer costat a un grup d'escriptors dels voltants de Barcelona que van explotar un tipus de graffiti molt personal.
La reutilització de pintura rebutjada, els formats gegantins i l'exploració en espais abandonats eren els seus senyals d'identitat, sumades a una estètica que apuntava més cap a l'experimentació, la il·lustració i el disseny que cap al graffiti clàssic. Aryz, Grito (GR170), Kikx (Enric Sant) i RGTD (Robert Roman), van ajuntar punys amb els històrics i conterranis Morano (Poseydon) i Rostre, instigadors i còmplices d'un estil allunyat de les ortodòxies del "writing", tan arrelades a la Barcelona perifèrica. Amb el temps, la formació veuria en Smithe i Dhear (Jesús Benitez) dos artistes afins en mentalitat que inaugurarien la divisió mexicana de Mixed Media.
Més d'una dècada després de la creació del grup, cadascun dels seus components ha trobat el seu propi camí creatiu a partir del desenvolupament individual. I si els aerosols van marcar un punt de partida en la història del col·lectiu, ara l'espai expositiu és el terreny comú en què Montana Colors torna a jugar un paper unificador.
Montana Gallery Barcelona reuneix els Mixed Media en una mateixa exposició per posar de manifest la ramificació estilística a la qual l'equip ha arribat. Però també, i sobretot, rememorarà de manera emotiva l'origen de la seva singladura: un crew unida per l'amistat i la creativitat fora de normes".
A la imatge, mural d'Aryz.
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014inclassificables

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1