FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Blanc sobre Blanc" entrevista l'artista Rosalía Banet i coneixem l'exposició de Joan Vilajoana

Banet, R i Aramburu, N, Mapamundi desollado, "Slow World", 2021.
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Eude, generic
"Blanc sobre Blanc", el programa de ràdio per donar ressò a les arts visuals i plàstiques, produït per Bonart Cultural i dirigit per la periodista Rosa Gil i l’editor de Bonart Ricard Planas amb el suport de Glòria Polls i el tècnic Sisu Garcia, ens presenta aquesta setmana l’entrevista central amb l’artista Rosalía Banet. Posteriorment, coneixem la nova exposició de Joan Vilajoana. Concloent amb una proposta d’agenda.

Ricard Planas entrevista a Rosalía Banet (Madrid, 1972), artista multidisciplinària i doctorada en belles arts, qui ens parla de Slow World, projecte que realitza conjuntament amb Nekane Aramburu, que es troba vigent fins al 28 de juliol a la Fundació Giménez Lorente a la Universitat Politècnica de València. Banet ens explica la  proposta, on reflexionen sobre l’acte de menjar en tots els sentits. L’alimentació relacionada amb els animals, el consum, entre d’altres, exposant-ho mitjançant obres sobre paper, mapes, peces audiovisuals i fotografies. També conversen sobre la trajectòria de l’artista; el paper del menjar en la societat; el seu procés de recerca per desenvolupar l’exhibició, etc.

Per altra banda, coneixem la mostra DOblegar, REpetir, MIrar de Joan Vilajoana, treballada a partir de fulls de diari doblegats per poder crear paisatges. Glòria Polls parla amb Vilajoana qui explica el procés de creació del projecte. L’exhibició es podrà visitar fins al 27 de juliol al Centre Cultural La Mercè.

Conclou "Blanc sobre Blanc” amb l’agenda a càrrec de Rosa Gil, qui proposa la XVI edició del Festival Inund’Art a Girona, vigent del 28 de maig al 13 de juny. Inund’Art mostra diverses propostes relacionades amb les arts visuals dins l’àmbit de l’art contemporani. Per més informació aquí.

El podeu escoltar en directe cada dimarts de 3 a 4 de la tarda a GironaFM 92.7 o a través d'internet en directe o per podcasts.

https://www.mixcloud.com/gironafm/blanc-sobre-blanc-080621/

 

Et poden
Interessar
...

banner-pablito