BONART_1280x150

Notícies

El Centre Botín expandeix tots els seus programes durant el primer any d'activitat

El Centre Botín expandeix tots els seus programes durant el primer any d\'activitat
bonart santander - 13/07/19
La Fundació Botín expandeix tots els seus programes durant el primer any d'activitat del Centre Botín.
La cessió per part de Jaume Botín de vuit obres mestres del segle XX que s'exposen ja a la sala "Retrats: Essència i Expressió", i la seva donació d'un milió d'euros a l'any, han estat les fites més destacades del primer any de vida del Centre Botín.
La Fundació ha començat a treballar amb l'Institut d'Empresa en un innovador sistema de mesurament per a conèixer, en un futur, l'impacte real del Centre Botín en el desenvolupament de la creativitat de Cantàbria.
Els resultats del programa Educació Responsable han propiciat la col·laboració amb l'OCDE per difondre el model a nivell global. A més, l'expansió del programa per Amèrica Llatina contínua, consolidant a Xile i Uruguai i iniciant la seva implementació a Mèxic durant 2019.
El Programa de Desenvolupament Rural, Patrimoni i Territori ha començat la seva expansió a Valderredible per impulsar el desenvolupament del municipi gràcies al finançament del Govern de Cantàbria.
La Fundació va sortir per primera vegada d'una startup del seu programa Mind the Gap en vendre la seva participació a DREAMgenics S.L. i recuperar la inversió realitzada fa sis anys, una vegada que l'empresa ja va ser viable amb fons privats; es confirma així la validesa d'aquest model d'inversió d'impacte.
A la imatge, vista de l'exposició dedicada a Joan Miró.
banner-oro-180x180-geneNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal