FCC-Segell-banner4
Antoni Tàpies, mor a Barcelona a l\'edat de 88 anys

Notícies

Antoni Tàpies, mor a Barcelona a l'edat de 88 anys

bonart barcelona - 06/02/12
Nial nou-180x178Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
El dia 6 de febrer va morir a Barcelona l'artista Antoni Tàpies a l'edat de 88 anys. Tàpies feia temps que es trovaba en un delicat estat de salut. Antoni Tàpies, cosí de Modest Cuixart, va ser un dels fundadors de Dau al Set l'any 1948 juntament amb Joan Brossa, Juan-Eduard Cirlot, Joan Ponç, Joan Josep Tharrats, i el col·laborador de bonart, Arnau Puig.

Tàpies va nèixer el 13 de desembre de 1923. Pintor i escultor ha estat un dels principals exponents de l'informalisme a nivell mundial i un dels artistes més destacat del segle XX del panorama estatal. Tàpies compta a Barcelona amb la Fundació Tàpies on s'exposa un ampli recull de la seva producció. La directora Laurence Rassel ha estat entrevistada aquest mes de febrer per la revista bonart. Rassel  ha manifestat a Mercè Alsina que "Tàpies situava primer un lloc de recerca, d'estudi, de relació, de risc, i amb altres cultures, altres disciplines... i, després, un lloc de promoció de la seva obra".

A dalt, Antoni Tàpies bufant les 80 espelmes del seu aniversari l'any 2003. A sota, Tàpies amb el director de bonart, Ricard Planas; Enric Frigola i Claudi Puchades amb motiu del programa especial que va fer Catalunya Ràdio , amb la col·laboració de bonart, l'any 2003.  

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat