FCC-Segell-banner4
La darrera exposició de Tàpies en vida es pot veure al Museu d\'Art Contemporani d\'Alacant

Notícies

La darrera exposició de Tàpies en vida es pot veure al Museu d'Art Contemporani d'Alacant

bonart alacant - 06/02/12
Nial nou-180x178Banner-Flama-180x180px_v1-esp
El passat dia 26 de gener es va inaugurar la darrera exposició d'Antoni Tàpies viu. Va ser al Museu d'Art Contemporani d'Alacant (MACA). És la primera exposició de producció pròpia que el MACA realitza des de la seva inauguració el mes de març del 2011.

Sota el títol Dual-és, Tàpies davant Tàpies, la mostra rebutja fer una retrospectiva d'aquest artista per enfrontar Tàpies amb ell mateix a través de la dualitat d'interpretacions de diverses de les seves obres. Així ho ha explicat la comissària de l'exposició, Alicia Ventura. El día de la presentació de la mostra Alícia Ventura va dir que no tenia sentit fer una retrospectiva de Tàpies ja que considerava que "està més viu que mai", afegint que "amb els anys ha guanyat força i vitalitat".

L'exposició, que es va inaugurar el 26 de gener es podrà veure fins al 15 d'abril. Presenta disset obres compreses entre el 1965 i el 2008. L'exposició es completa amb un vídeo de l'Alfabet Tàpies realitzat per Daniel Hernández.

A dalt, una de les peces emblemàtiques de Tàpies, allotjada al MACBA de Barcelona i que tanta controvèrsia va comportar. A baix, Rosa Maria Castells (directora del MACA), Sonia Castedo (alcaldessa d'Alcant) i Alícia Ventura (comissària de exposició). A la dreta, Miguel Valor (conseller de Cultura d'Alcant). Fotografía de Mariola Llorca.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-