FCC-Segell-banner4
La 36a edició del Concurs d\'Arts Plàstiques de Begur premia a Patrick Beau i Roger Sanguino

Convocatòries

La 36a edició del Concurs d'Arts Plàstiques de Begur premia a Patrick Beau i Roger Sanguino

bonart begur - 25/10/21
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Nial nou-180x178
La Sala d'Exposicions de les Escoles Velles va acollir el 23 d'octubre a la tarda el lliurament de premis de la 36a edició del Concurs d'Arts Plàstiques de Begur, el certamen impulsat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament i un dels projectes artístics amb més bagatge i de referència al municipi i arreu del territori.
Enguany el jurat format per l'artista Martina Van Noort i Candice Sipkes ha entregat a Patrick Beau, per l'obra «Lord ofMedes», el premi a millor artista local. Amb aquest guardó honorífic Patrick Beau tindrà la possibilitat de fer una exposició de les seves obres a la Sala d'Exposicions de les Escoles Velles el pròxim mes d'abril del 2022; en la que és la gran novetat de l'edició d'aquest 2021, ja que fins ara a aquest reconeixement només hi tenia dret el guanyador absolut del certamen.
Mentrestant, el primer premi del XXXVI Concurs d'Arts Plàstiques de Begur ha estat per a Roger Sanguino amb l'obra «Tutta Effigies IX», que s'endú un trofeu valorat amb 1.500€. En aquest cas, el veredicte l'han resolt els veïns i veïnes. I és que per segona edició consecutiva, la població ha estat l'encarregada de decidir el guanyador del concurs a través d'una votació popular. Un jurat tècnic/artístic va escollir cinc obres finalistes entre totes les presentades, i aquestes es van exposar del 15 de setembre al 23 d'octubre a la Sala d'Exposicions Municipal del Centre Cultural Escoles Velles perquè els visitants les poguessin puntuar de manera individual. Enguany s'han presentat un total de 179 butlletes a la votació popular -una xifra notablement superior a l'assolida en l'anterior edició (110 butlletes)- i amb 632 punts l'artista guanyador ha estat Roger Sanguino.
La classificació de les cinc obres finalistes ha estat la següent:
• Primer premi: Roger Sanguino (632 punts)
• Finalista or: Pere Bàguena (597 punts)
• Finalista plata: Esteve Gratacós (515 punts)
• Finalista bronze: Rosa Solano (485 punts)
• Finalista coure: Juan Ramon Calvo (456 punts)
• Finalista coure: Juan Ramon Cabó (456 punts)

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021