FCC-Segell-banner4
Judà Muñoz exposa a les sales del restaurant U35 Sushi i Drinks

Exposicions

Judà Muñoz exposa a les sales del restaurant U35 Sushi i Drinks

bonart girona - 25/10/21
BanerJaumeRiba05q2w-MKl4
L'artista i decorador Judà Muñoz exposa la seva sèrie de quadres al nou restaurant U35 Sushi i Drinks de Girona.
En aquesta exposició, els clients del restaurant poden gaudir dels quadres a l'oli de Judà que sap combinar molt bé la seva passió per la pintura i la seva imaginació sense límits.
Judà Muñoz té estudis d'arts i oficis, ha cursat belles arts amb el professor Josep Capmany d'Olesa de Montserrat, amb qui van treballar la pintura a l'oli. També té diversos màsters en pintura, esgrafiat, estucs de calç, pa de plata, or i bronze, restauració de mobiliari, lacats, vitralls, oxidacions, i tot l'inimaginable en l'alta decoració, fent realitat els somnis d'arquitectes i dissenyadors.
Per altra part, el nou U35 està situat en un edifici molt senyorial del barri vell de Girona, que disposa de diferents espais i que consta de dues plantes en les quals es diferencien els salons i un altre de privat amb capacitat per acollir un gran nombre de persones.
Segons el seu director gastronòmic, Esteban Lampariello, "estem molt orgullosos de poder acollir aquesta exposició de pintura i poder fusionar fustes naturals, vegetació i art en el mateix espai i que puguin conviure amb perfecta harmonia" i ha assenyalat que "el fet de tenir una àmplia trajectòria en el món de la gastronomia japonesa i un romanç idíl·lic amb el sector de l'hostaleria fa que el client gaudeixi d'una immersió en el "bon à faire" de tot l'equip".
El nou restaurant està reconegut per TripAdvisor amb el premi de "Travellers Choice 2021" i està situat a la Pujada del Pont de Pedra, número 1 de Girona.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021