FCC-Segell-banner4
El Centre d\'Art Contemporani del Canòdrom s\'ubicarà a l\'antiga fàbrica Fabra i Coats

Notícies

El Centre d'Art Contemporani del Canòdrom s'ubicarà a l'antiga fàbrica Fabra i Coats

bonart barcelona - 08/02/12
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura180x180
En una reunió mantinguda ahir, la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba) han acordat que l'antiga fàbrica Fabra i Coats del barri de Sant Andreu sigui la seu del centre d'art contemporani de Barcelona que havia d'ubicar-se al Canòdrom.

Tot i l'acte de protesta que va convocar l'Associació d'Artistes Visuals de Catalunya (AAVC) davant el Canòdrom per recolçar la continuitat del seu director, Mortiz Küng no continuarà al capdavant del projecte. El Canòdrom es convertirà en un espai municipal per assessorar emprenedors.

Jaume Ciurana, tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona ha justificat aquesta decisió manifestant que el Canòdrom preveia un funcionamient ordinari de 1,8 milions d'euros i altres 1,6 milions per acabar les obres, mentre que la reforma de la planta baixa de Fabra i Coats costarà 85.000 euros. La gestió del nou centre a Fabra i Coats anirà a càrrec de l'Ajuntament a través de l'Institut de Cultura. Crearà una comissió en la que hi participaran el Centre de la Imatge-La Virreina, la Capella i el MACBA.

A la imatge, acció reivindicativa davant el Canòdrom convocada per l'AAVC.

Et poden
Interessar
...

817x68