BannerFCC_Bonart
Can Xalant presenta els projectes de Santiago Contreras i Andrew de Freitas

Notícies

Can Xalant presenta els projectes de Santiago Contreras i Andrew de Freitas

bonart mataró - 08/02/12
Impremta Pages - banner-180x178Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
El dimecres dia 15 de febrer del 2012 a les 19 h. a Can Xalant de Mataró es presentaràn els projectes realitzats pels artistes internacionals Santiago Contreras i Andrew de Freitas residents a Can Xalant.

La residència/habitatge de Can Xalant alberga periòdicament artistes que vénen de fora de Mataró per desenvolupar la seva investigació i rebre recolzament en el seu procés de producció. L’artista fora del seu context habitual, es converteix en un observador que pren distància de les seves pròpies idees i projectes, aportant en molts casos una mirada innovadora i fresca sobre el territori i la realitat que l’acull. Sota aquesta premissa, les sessions de Dislocacions ofereixen la possibilitat de conèixer de prop l’experiència d’aquests artistes i intercanviar amb ells reflexions i impressions.??Aquesta primera sessió de Disclocacions, serà una presentació pública dels treballs de dos artistes internacionals que durant els mesos de gener i febrer han estat residents al centre.??Santiago Contreras, ha accedit a la residència gràcies a guanyar un premi de la Biennal Siart de La Paz, Bolívia. La beca consisteix en una estada d’un mes i mig a Mataró finançada per l’Ambaixada espanyola. Durant la seva residència ha realitzat una sèrie de performances relacionades amb l’impacte que li ha produït la convivència tant a prop del mar.??Andrew de Freitas, neozelandès de naixement que viu a Mont–real, Canadà, treballa principalment en l’àmbit del cinema i la fotografia. Durant la seva residència ha realitzat una investigació sobre les formes de treball precari i de supervivència que ha detectat que es produeixen a la ciutat de Mataró com a reacciò a la crisi actual amb l’objectiu de realitzar un document audiovisual.

Durant la presentació els artistes parlaran dels seus treballs anteriors i de la seva experiència a la ciutat com a residents a Can Xalant.

A dalt, Santiago Contreras. A sota, Andrew de Freitas.

Et poden
Interessar
...