Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Convocatòries

El 29 de febrer, lliurament de beques del 14è Concurs de pintura jove d'Anquin's i Caixa Penedès

El 29 de febrer, lliurament de beques del 14è Concurs de pintura jove d\'Anquin\'s i Caixa Penedès
bonart reus - 23/02/12
El proper dimecres dia 29 de febrer a les 19.30 h. a l’Espai Artloft del carrer Campoamor, 2 de Reus tindrà lloc l’acte de lliurament de beques del 14è Concurs de pintura jove organitzat per la Galeria Anquin's i Caixa Penedès amb la col·laboració de bonart. L'acte comptarà amb la presència dels artistes guardonats i altres participants, així com membres del jurat i de l'entitat patrocinadora.

Aquesta 14a edició del concurs, amb la novetat d'una difusió exclusivament on-line, ha comptat amb la participació de més de 90 joves artistes d'arreu de l’Estat espanyol. Seguint la seva ferma aposta per convertir-se en aparador d'artistes emergents, el Concurs de Pintura Jove ha repartit 7.000 euros en beques i un accèsit per ajudar a la difusió d'aquests artistes novells. Els guanyadors i les seves obres van ser: Oliver Roura. Inversió #45; Aurembiaix Sabaté. Mon sió; Albert Arribas. Composició nocturna; Ivan Franco. A orillas del Helesponto i Adrià Ciurana. Al Miró de "Gos bordant a la lluna".

 

L'esdeveniment servirà, a més, com a clausura de la mostra de les 18 obres seleccionades que, des del passat 26 de gener, es troben exposades a l'Espai Artloft. Posteriorment, les obres es traslladaran a Vilafranca del Penedès per ser exposades, del 15 de març al 8 d'abril, a l'Aula de Cultura de Caixa Penedès Fòrum Berger Balaguer, Rambla Nostra Senyora, 6.

A la foto, fragment de “Inversió #45”, obra guanyadora d’Oliver Roura.
bonart-1_1MG_Bonart-180x180px

Et poden
Interessar
...