benedormiens_Àlvar_suñol_2

Notícies

El Macba es torna gastronòmic

bonart Barcelona - 18/07/19
El Macba es torna gastronòmic
AAFF-Banner-Bonart-180x178px-A-land-is-a-land180x180-1

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona ha inaugurat el nou servei de cafeteria-vermuteria. La cafeteria-vermuteria estarà oberta al públic a partir d’aquest dijous 18 de juliol a les 18 h.


La intervenció arquitectònica ha anat a càrrec de Llamazares Pomés Arquitectes i el nou servei està gestionat per Chichalimoná, un projecte encapçalat per Sara Reixach i Víctor Burgués.


El concepte gastronòmic del MACBA CAFÈ Chichalimoná està pensat per arribar a la multiplicitat de públics que s’apropen al museu o viuen al seu entorn. Chichalimoná és una vermuteria gastronòmica fundada el 2015. Amb una carta de plats i platets de temporada i d’autor basada en el producte local fresc i de qualitat, va néixer com a projecte personal de Sara Reixach i Victor Burgués. Es tracta d’un espai ideal per fer una pausa i relaxar-se, i també per cuidar-se i agafar forces amb un esmorzar ben variat, un brunch per a qualsevol matí de la setmana.


La cafeteria del MACBA és un nou espai accessible des de la Plaça dels Àngels, que afegeix un toc càlid a la blancor de l’emblemàtic Edifici Meier. L’obertura d’aquest nou espai i servei respon a aquesta reflexió enfocada a la millora de l’experiència del visitant i a la concepció del museu com a espai d’acollida i punt de trobada. El museu vol expandir els seus límits i esdevenir un espai obert, dinàmic i estimulant.


A la imatge, la nova cafeteria del MACBA.

Et poden
Interessar
...

benedormiens_Àlvar_suñol_2