Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

El primer mural de Pichiavo a Barcelona

El primer mural de Pichiavo a Barcelona
bonart esplugues de llobregat - 18/07/19

En la seva primera intervenció artística a Barcelona (Esplugues de Llobregat), PichiAvo ha executat un mural a la façana de residència d'estudiants Livensa Living Diagonal Alt. El duo artístic ha dissenyat un mural que mostra una versió molt particular de la cara de l'escultura de Pal·las Atenea situada al Parlament d'Àustria, a Viena.

Amb aquest mural, el duo d'artistes ha tornat a mostrar un estil únic i particular al deconstruir la iconografia més pura de l’art clàssic amb un tractament totalment urbà. Malgrat no ser una figura contemporània, Atenea s'ha convertit en una figura clau en l'imaginari col·lectiu de la nostra civilització. Sent una figura representativa en diferents corrents de pensament feminista, la deessa grega simbolitza la dona guerrera, protectora, sàvia i independent.

PichiAvo ha recalcat en diverses ocasions que un dels objectius de la seva obra és provocar reaccions en l'espectador. per això, aquesta obra d'Atenea al mural de 25 metres d'altura busca realçar els atributs encarnats sota el seu nom per llançar un missatge unificador a favor de l'empoderament de la dona com a generadora de coneixement, lluitadora, intel·ligent, emancipada i, sobretot, lliure.

A la imatge, el mural de Pichiavo.
JP_Bonart-180x180-Online_Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90