banner-elscatala-817x88px
Comencen les noves propostes d\'Art Nou 2021

Exposicions

Comencen les noves propostes d'Art Nou 2021

Art Nou, 2021.
Baner_Subirachs_Bonart_360x356Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Art Nou 2021 inaugura avui, 22 de juny, de les 12 a les 20 hores.

Art Nou és un programa d’exposicions i activitats de joves creadors en galeries i espais de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. Té com a objectiu descobrir i fer visible l'art emergent, a més d'oferir marcs de col·laboració entre joves artistes i galeries.

Celebren deu anys de la seva creació, per això presenten un programa amb més d'una trentena d'exposicions, activitats paral·leles, tallers, entre d'altres, que es duran a terme a Barcelona i l'Hospitalet.

Aquestes són algunes de les exhibicions: l'exposició Converses d'Elsa Vlaminck, Marina Amaral, Maria E André i Adrien Cavallin, on parlen amb Barcelona des d'una mirada de l'estranger; també Ha-bb5 d'Ikram Bouloum mostra les seves creacions musicals. Aquestes són algunes de les moltes propostes del programa, per més informació aquí.

També es realitzen actes, on el públic podrà participar de forma més directa, com és el taller Pol·linitzacions, embolics i confabulacions o algunes visites guiades, entre altres. Per més informació aquí.

El nou programa d'Art Nou 2021 estarà present fins al 10 de setembre de 2021.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-