BannerFCC_Bonart
L\'escultura \

Notícies

L'escultura "Riudellots, terra de Pau i Treva" de Pia Crozet

Crozet, P. "Riudellots, terra de Pau i Treva", 2021.
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
El passat divendres al matí es va presentar l’escultura titulada Riudellots, terra de Pau i Treva de l’escultora francesa resident a Girona, Pia Crozet al final del passeig 1 d’octubre de Riudellots de la Selva.

En aquest acte hi va ser presents l’alcaldesa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura i la presidenta dels amics de la UNESCO de Girona, Dolors Reig. A més, també hi va assistir gent resident del municipi i els escolars de primària de l’Escola Pública de Riudellots de la Selva.

L’escultura és de marbre blanc i està pensada per representar de manera visible i permanent la voluntat de la pau del poble català.

L’escultora va anunciar que per més endavant hi ha previst fer un mapa dels monuments repartits per tot Catalunya i es dissenyarà una web amb les diferents inauguracions que s’han dut a terme.

Pia Crozet ha treballat molts anys amb escultura el tema del colom. –Ara ens proposa una escultura que “ens representi a tots, siguem grans, joves, vinguts de fora, etc.” ha assenyalat l’artista, i afegeix que “aquest és un símbol que ens uneix de forma inequívoca amb l’essència mateixa del catalanisme”.

 

 

Et poden
Interessar
...