banner-elscatala-817x88px
L\'Associació Catalana de Crítics d\'Art (ACCA) entrega els premis al MACBA

Notícies

L'Associació Catalana de Crítics d'Art (ACCA) entrega els premis al MACBA

bonart barcelona - 27/03/12
180x180La-Galeria-201602-recurs
El dilluns 26 de març l'ACCA (Associació Catalana de Crítics d'Art ) va celbrar a l’Auditori del MACBA l’acte de lliurament dels premis, un diploma amb el dibuix que l’artista Joan Miró va dissenyar per l'associació. Els premis d'enguany han estat per:

Premi a la millor Exposició d’art contemporani: Pere Noguera. Històries d’arxiu (1974-2011) , comissariada per Pilar Parcerisas, exhibida a la Fundació Tàpies de Barcelona entre maig i setembre de 2011.

Premi a la millor Exposició de recerca històrica: En el laberint. Àngels Ribé 1969-1984, comissariada per Teresa Grandas, exhibida al MACBA entre juliol i octubre de 2011.

Premi a la millor Galeria d’art contemporani: A la Galeria Estrany–De la Mota per l’exposició de l’artista Ignasi Aballí, exhibida entre els mesos de març i maig de 2011.

Premi a la millor Galeria d’art modern i històric: A la Galeria Manuel Barbié per l’exposició Afinidades selectivas, exhibida entre octubre i desembre de 2011.

Premi a la millor Iniciativa: A la Fira Swab Barcelona 2011.

Premi al millor Espai Alternatiu: A l’Espai Zero1 de la ciutat d’Olot per la seva programació.

Premi al millor Llibre d’art: Al llibre Joan Rebull. Catálogo razonado de esculturas, amb direcció i introducció de José Corredor-Matheos, autor del catàleg raonat i text històric, Albert Mercadé. Edició: Fundación Arte y Mecenazgo, Madrid, 2011.

Premi a la millor Iniciativa Patrimonial: Ex aequo al Museu Memorial de l’Exili (MUME) de La Jonquera i a la reforma del Museu Frederic Marés de Barcelona.

Premi a la Promoció de l’art català a l’estranger: A l’exposició Joan Miró. The Ladder of Escape, una producció de la Tate Modern de Londres i la Fundació Joan Miró de Barcelona.

A la imatge, els guardonats.

 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021