FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Des Equilibris- Històries d’un stand-by" de l’artista Narcís Costa a la Ciutadella de Roses

bonart roses - 27/03/12
180x180Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356
El proper dissabte 31 de març (19 h), la sala d’exposicions de la Ciutadella de Roses inaugurarà la mostra Des Equilibris- Històries d’un stand-by de l’artista Narcís Costa. La mostra, organitzada pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses, romandrà oberta fins al 31 de maig.

Instal·lat a l’Alt Empordà des dels anys setanta, la seva trajectòria artística comença a l’Escola Eina de Barcelona i es consolida a París, a l’École de Beaux Arts. La seva primera exposició individual és a la galeria La Gàbia de Girona, l’any 1972. A la capital francesa –on va viure quatre anys- participa en exposicions col·lectives a la Galeria Imatges i a la Biennal Formes Humaines del Museu Rodin els anys 1975 i 1976.

A partir dels vuitanta, i fins avui, ha exposat periòdicament   galeries, sales públiques i museus de Roses, Cadaqués, Figueres Girona, Salt, Olot, Sant Feliu de Guíxols, Begur, Tossa de Mar, Banyoles, Anglès, Barcelona, Sant Boi de Llobregat, Thuir i Sabadell, entre d’altres. Paral·lelament ha participat en diverses edicions de la Mostra d’Art Contemporani de Garriguella, la Mostra d’Art de Girona, ArtExpo de Barcelona, en la Ruta de l’Art de Castelló d’Empúries i en la Mostra col·lectiva “Extensions” a Figueres amb motiu de la capitalitat de la cultura catalana i en nombroses iniciatives en l’àmbit català i també a Rhodes (Grècia), a la Universitat de Southampton i Winchester (Gran Bretanya) i Camors (França).

Et poden
Interessar
...

817x68