FCC-Segell-banner4
Mercedes Lara exposa a la Galeria Lucía Mendoza

Exposicions

Mercedes Lara exposa a la Galeria Lucía Mendoza

BONART 180 X 180 PX_Nial nou-180x178
Del 12 de setembre al 9 de novembre de 2019, la Galeria Lucía Mendoza, al carrer Bárbara de Braganza, 10, de Madrid, acull l'exposició Habitando el proceso de l'artista Mercedes Lara. La mostra tindrà lloc en el marc d'Apertura Madrid Gallery Weekend 2019 i s'articula a partir de dues idees clau en la trajectòria de l'artista: el temps i l'espai.

Des de la pràctica contemporània, l'obra de Lara constitueix una resposta a les pròpies inquietuds de l'artista i és metàfora d'una preocupació col·lectiva: la nostra manera d'ocupar l'espai i el temps, d'habitar processos marcats pel canvi continu, el ritme ajustat, el moviment constant.

La llum, el color, les formes o el mestissatge d'elements i materials configuren un estil personal que s'enfronta des de l'artesania i la multidisciplina a una visió personal sobre el pas del temps i l'expansió en l'espai. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells