FCC-Segell-banner4
Primer mes de construcció de la Biblioteca Pilarín Bayés

Notícies

Primer mes de construcció de la Biblioteca Pilarín Bayés

Eude, genericImpremta Pages - banner-180x178
La biblioteca Pilarín Bayés estarà projectada en forma d’ela, en un solar que ocupa uns 4.000 m2. Comptarà amb cinc plantes, cadascuna destinada a usos diferents.

L’entrada a la biblioteca serà per la banda del Passeig de la Generalitat. La part davantera de l’edifici estarà ocupada per un jardí en què s’hi plantarà un arbre per cadascuna de les víctimes de l’atemptat terrorista de l’any 1991.

Les obres estan previstes que tinguin una durada de 26 mesos. Com és de suposar, a l'espai del solar de l'antiga caserna ja no s'hi pot aparcar, i la placa commemorativa dels atemptats del 1991 s'ha traslladat davant la tanca d'obra. El record de les víctimes tindrà nova forma amb els arbres que s'hi plantaran al jardí del davant de l'equipament, amb accés principal des del Passeig Generalitat.

 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1