banner-elscatala-817x88px
Krazy Cat, de George Herriman\'s, publicat a Taschen

Biblioteca

Krazy Cat, de George Herriman's, publicat a Taschen

Baner_Viladot_Bonart_360x356Baner_Subirachs_Bonart_360x356

George Herriman juga amb aquesta fórmula en la seva llegendària tira de diari Krazy Kat, que publicà des de 1913 fins a la seva mort l'any 1944. Amb enginy, una detallada caracterització i creativitat visual i verbal, Herriman presentà aquest mitjà innovador a tothom: Gertrude Stein, F. Scott Fitzgerald, Pablo Picasso, James Joyce, el president dels Estats Units Woodrow Wilson, Jackson Pollock, Charlie Chaplin, Frank Capra, P.G. Wodehouse o Willem de Kooning.


Aquest volum publicat per Taschen presenta totes les històries en color de Krazy Kat de 1935-1944 i una introducció detallada signada per l'expert en còmic Alexander Braun, qui il·lumina l'origen multiètnic de Herriman i el que fa que aquesta obra d'art atemporal protagonitzada per un gat andrògin sigui tan extraordinària.

Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat