banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

Estiu als Museus del Ferrocarril Madrid i Catalunya

Estiu als Museus del Ferrocarril Madrid i Catalunya
bonart vilanova i la geltrú - 23/07/19

Els museus del ferrocarril de Madrid i Catalunya es convertiran aquest estiu en una parada obligatòria durant les vacances estivals, amb un variat i amè programa d'activitats que permetrà als seus visitants gaudir en família de l'emocionant món del tren.

Amb motiu de la celebració de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, el 2 d'agost el Museu del Ferrocarril participarà en la Gimcana de Festa Major. El 4 d'agost, la locomotora de vapor "Mataró", l'única rèplica que hi ha de la primera locomotora de vapor que va circular a la Península (entre Barcelona i Mataró), es posarà en marxa i es podrà veure al maquinista i el fogoner treballant mà a mà. Finalment, el 5 d'agost, els residents a la localitat podran gaudir d'una Jornada de Portes Obertes. Des del 26 de juliol fins el 8 de setembre, el Museu del Ferrocarril de Barcelona s'oferirà un horari especial: dilluns a diumenge de 10:30 a 14:30 h i de 17:00 a 20:00 h. Els dilluns i dimarts arriba "Petits viatgers", amb l'obertura de la històrica Nau del Pont-Grua (de 1881) per pujar a un tren en miniatura i fer un petit circuit en vehicles de cinc polzades. I tots els dies de la setmana es realitzaran les visites guiades "Els tastets del Museu", que descobriran als visitants aspectes clau i també curiositats del ferrocarril al nostre país.

Durant els mesos de juliol i agost, el Museu del Ferrocarril de Madrid, romandrà obert al públic tots els dies, de 10.00 a 15.00 h, amb diferents activitats per a tots els públics. Al juliol, de dilluns a divendres, es podran realitzar visites guiades a la col·lecció permanent del museu i, els caps de setmana, visites comentades per a famílies. A més, el museu compta per a aquestes dates amb diverses opcions didàctiques, destinades principalment als més petits, com els tallers infantils "Destinació Delícies" i "Endolla't al tren!", El joc interactiu "Marc Topo" (un joc d'exploració educatiu pensat perquè les famílies amb nens realitzin una visita autoguiada pel museu mentre descobreixen informació i curiositats sobre algunes peces) o la zona de lectura i dibuix infantil. Al mes d'agost estarà disponible, tots els dies, la zona de lectura i dibuix infantil, igual que el joc de pistes familiar "Marc Topo". Durant els caps de setmana se seguiran oferint les visites comentades per a famílies i els tallers infantils "Destinació Delícies".

banner-oro-180x180-geneinclassificables

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88