M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
\

Exposicions

"MSD_ Make something different. La gran corrent Pop del S. XXI" al CAC Vélez Màlaga

bonart màlaga - 24/07/19
EKHO_banner180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El CAC Vélez Màlaga presenta, fins al 6 d'octubre del 2019, l'exposició col·lectiva MSD_ Make something different. La gran corrent Pop del S. XXI, exposició de RoutArt que es realitza en col·laboració amb la Galeria Nanzuka de Tòquio. La presència d'una nodrida representació d'artistes internacionals d'aquest moviment contemporani dedicat a la corrent pop segella la naturalesa d'aquesta exposició.

La mostra presenta l'escultura Astro Boy de Haroshi amb elements de la cultura del monopatí, una nova instal·lació ad hoc de Javier Calleja i tres peces de Paloma de la Cruz, com a novetats entre moltes altres obres. Aquesta exposició es va poder veure recentment en l'Antic Mercat de Majoristes de Màlaga, encara que en aquesta ocasió presenta obres que no s'han mostrat anteriorment.

Més de 60 peces de fins a 25 artistes de renom internacional conformen aquesta exposició: KAWS, James Jarvis, Erik Parker, Hajime Sorayama o Keiichi Tanaami estan entre el més destacat de la cultura pop en aquesta proposta artística. A més, en aquesta mostra són presents els nord-americans: Daniel Arsham, Katherine Bernhardt, Julia Chiang, Oliver Payne, Marion Peck, Mark Ryden, Peter Saul i Todd James; els japonesos: Haroshi, Harumi Yamaguchi, Hiroki Tsukuda, Tomoo Gokita i Toshio Saeki; el britànic: James Jarvis; i els alemanys: Tatjana Doll i Martin Mannig. L'exposició MSD Make Something different té el propòsit d'il·lustrar les relacions en el si de l'art POP; moviment que es desenvolupa de forma independent a través de la fusió amb el còmic, l'animació, la música, la cultura underground, el disseny publicitari, etc., i que ha tornat a ser reinterpretat durant aquest segle, en el qual la revolució de les xarxes socials ha col·laborat en la producció d'art. A més de l'art pròpiament dit, estan presents altres àmbits com el de les tecnologies de la informació, així com nous sectors creatius com la intel·ligència artificial.

Et poden
Interessar
...