BannerFCC_Bonart

Exposicions

Nova mostra col·lectiva a Mutuo: Johny Dean, Diego Sotelo i Maio Giacca

Nova mostra col·lectiva a Mutuo: Johny Dean, Diego Sotelo i Maio Giacca
BONART-180x180-SADEAA-bonart q
bonart - barcelona - 24/07/19
Mutuo, carrer Julia Portet 5 de Barcelona, presenta la mostra col·lectiva Syncro a partir del 25 de juny de 2019 a les 19.00h.

Impressions fotogràfiques, il·lustracions i intervenció sobre imatges de revista. Joc analògic i digital, trobada entre la línia i la llum, conversa entre el món de cada artista a través del llenguatge visual.

Johny Dean. Va treballar a Buenos Aires com peinador en produccions de moda i publicitat, on va descobrir la seva passió per la fotografia. Després de realitzar els seus estudis a l'escola i museu de belles arts Quinquela Martin, va començar a col·laborar com a fotògraf per a diverses editorials. Va continuar experimentant amb imatges, on el collage, la il·lustració i el vídeo formen part de la seva expressió creativa.

Diego Sotelo. El 1995 va començar els seus estudis de fotografia analògica, laboratori i il·luminació d'estudi. Des de 1997 fins a l'any 2000 ha participat en workshops d'Imatge, Idea fotogràfica i Pràctica de la visió del color dictats per Albert Goldenstein. A partir de l'any 2000 fins a l'actualitat s'exerceix com Escenògraf i Director d'Art en anuncis publicitaris, sèries de televisió, llargmetratges i curtmetratges. Com a fotògraf ha participat en diverses exposicions col·lectives i individuals a Argentina i Espanya. Durant 6 anys ha desenvolupat un projecte de fotografia instantània.

Maio Giacca. Artista visual que realitza els seus estudis com a paisatgista a Buenos Aires 2008-2015 bolca s'ha après a la il·lustració i el disseny de visuals per a presentacions en viu al costat de bandes i djs, després exposant peces de vídeo art al Centre Cultural Recoleta dins el marc del BAFICI i en FADU (Facultat d'Arquitectura Disseny i Urbanisme) en el marc de les jornades de reflexió analògic digital; La seva última col·laboració visual va ser amb NickHook i DJ Earl al festival Sónar Barcelona 2018.


A la imatge, obra de Maio Giacca.

Et poden
Interessar
...