banner-elscatala-817x88px
Guardó de la premsa comarcal a Carles Duarte

Notícies

Guardó de la premsa comarcal a Carles Duarte

bonart el vendrell - 14/05/12
banner web TA22_bonart_180x180Baner_Subirachs_Bonart_360x356
Carles Duarte, lingüista i poeta, director de la Fundació Lluís Carulla, ha estat premiat per l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) en reconeixement pel suport que, en les seves diferentes facetes professionals, ha atorgat a l'associació que aglutina les publicacions escrites en català i de pagament. L’ACPC expressa en l’acte de concessió del guardó que “vol mostrar el seu agraïment a aquelles persones que durant la seva trajectòria han dedicat i dediquen part de les seves activitats a favor de la Premsa Comarcal. Aquest any, el reconeixement és per al poeta i lingüista Carles Duarte".

Duarte fou secretari general de la Presidència de la Generalitat de Catalunya en l’últim govern presidit per Jordi Pujol (1999-2003). Ha estat president dels premis literaris Recvll de Blanes i actualment dirigeix la Fundació Lluís Carulla, presideix la Comissió de Cultura de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, és també, secretari del Cercle del Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona, patró de la Fundació Amics del MNAC, president de la Fundacc i responsable del Baròmetre.

El lliurament del reconeixement a la seva tasca es va a dur a terme en el decurs del 8è Congrés de Premsa Comarcal que es va celebrar aquest dissabte al Museu Vil·la Pau Casals de Sant Salvador del Vendrell, Baix Penedès.

A la imatge, Carles Duarte amb el guardó.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner