canal-mnactec-1280-150

Notícies

El festival Animario torna a Matadero i Cineteca

El festival Animario torna a Matadero i Cineteca
Matadero Madrid i Cineteca Madrid, amb el recolzament del centre comercial Plaza Río 2, presenten la segona edició d'Animario. Festival Internacional d'Animació Contemporània de Madrid. Després de l'èxit de la seva primera cita l'any 2018, Animario afiança la seva aposta per aquest fructífer mitjà d'expressió que reuneix tecnologia i creativitat i celebra la seva segona edició del 26 al 29 de setembre.
Durant quatre dies, Animario torna com a cita imprescindible anual per a creadors i amants de l'animació. Comissariat per l'especialista en animació Carolina López, el festival reunirà les propostres més sorprenents de l'escena internacional i nacional actual, juntament amb el treball de veterans creadors i creadores.
En aquesta segona edició, el públic podrà gaudir d'autèntiques joies de l'animació en diferents formats i suports i de projeccions en pantalles de tota mena, a més de presentacions especials, conferències de reconeguts animadors i tallers per a diferents públics. Un encontre per compartir, descobrir i celebrar l'animació més creativa del moment.
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90Premi_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88