banner-elscatala-817x88px
Últims ponents confirmats al Congrés Internacional de Reputació de Museus

Notícies

Últims ponents confirmats al Congrés Internacional de Reputació de Museus

Baner_Esteva_Bonart_360x356LOGO BIENNAL 2022_Mesa de trabajo 1
 Axel Rüger, director de la Royal Academic of Arts de Londres i ex director del Van Gogh Museum; Luis Grau, president d'ICOM Espanya i director del Museu de Lleó; i Francisco de la Torre, alcalde de Màlaga, són els últims ponents confirmats per al Congrés Internacional de Reputació de Museus que acollirà el Museu Universitat de Navarra, a Pamplona, del 18 al 20 de setembre de 2019.

Les jornades estan organitzades per la Universitat de Navarra, el Museu del Prado i Corporate Excellence i compten amb el recolzament de Fundació Telefónica i LaCaixa. El programa ja està complet i les inscripcions obertes.

El congrés està dirigit a professionals de museus, teatres i centres d'art i sorgeix en un context en el qual la gestió de la reputació i els actius intangibles són claus per a la creació de valor i la direcció estratègica dels museus.

Amb l'objectiu de reflexionar sobre l'escenari actual i oferir respostes a qüestions que afecten la reputació de les institucions museïstiques s'han organitzat diverses conferencies, taules rodones i tallers que tractaran casos pràctics. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat