BannerFCC_Bonart

Exposicions

"Paradoxes" de Mònika Grygier a l'Espai Mas d'en Dorra

\
La-Galeria-201602-recursNial nou-180x178
bonart - fortià - 15/06/12
Abstracció i constructivisme es desenvolupen en les obres de Mònika Grygier treballant elements o formes no objectives que conformen un espai desestructurat, al mateix temps que inconclús, definit per la matèria inorgànica, la qual intenta reproduir en la seva pintura.

L’Espai d’Art Mas d’en Dorra presenta, fins al 17 de juny, l’exposició Paradoxes. Inquieta i rigorosa, partidària d’afrontar els seus projectes com un procés dialèctic, Mònika Grygier aconsegueix crear unes peces en les quals la geometria d’arrels constructivistes s’articula amb tota naturalitat amb formes d’una gestualitat aparentment espontània. El resultat és un autèntic regal a la intel·ligència i als sentits. Com escriu Enric Tubert al text de l’exposició: “Immersa en un projecte personal que ella qualifica com un intent d’ordenar el temps, Monika Grygier presenta uns paisatges interiors que són radiografies de les seves vivències i, ben al contrari del que té com a objectiu el paisatgisme occidental, que pretén omplir l’espai de la tela, ella utilitza el traç cal·ligràfic a la manera xinesa, en el sentit que pretén destacar el buit que s’obre en la superfície en blanc.”

En les peces exposades a l’Espai d’Art Mas d’en Dorra, l’artista projecta sobre aquest territori, que és la tela, les seves vivències, l’objectiu primer de les quals és l’esforç per dominar les possibilitats expressives que cada matèria ofereix. Plàstic, metacrilat, pintura acrílica... s’articulen i es transformen en paradoxes visuals plenes de força i de sensualitat.

Et poden
Interessar
...