FCC-Segell-banner4
El Konvent, carregat de noves exposicions, xerrades i concerts

Notícies

El Konvent, carregat de noves exposicions, xerrades i concerts

bonart cal rosal - 02/08/19
banner-elscatala-180x180pxImpremta Pages - banner-180x178
El Konvent continua amb BAT Fotoperiodisme Documental i altres plats forts durant tot l'estiu de 2019. Dissabte 3 d'agost, Samuel Aranda presenta a Avià les seves obres creades per l'ocasió. Més tard i al Konvent, un altre referent: Xavier Aldekoa, que donarà pas a la xerrada i el documental Don't Blink Robert Frank. Durant el mes d'agost es presenta el Festival de Sexe i Amor Berganale, el periodista Javier Crudo i cada divendres mostres d'artistes internacionals.

Al Konvent podeu veure l'exposició de fotografies Dignes, realitzada pels alumnes del Taller de Fotografia del Centre Penitenciari de Lledoners dirigit per Maria Vernet. S'inclouen també les escultures i ceràmiques de Jordi Cuixart i Ai Weiwei. Al poble d'Avià (Berguedà) dissabte 3 d'agost inaugurarà el treball del fotògraf Samuel Aranda.

Dissabte 3 d'agost a les 18.00h en Samuel Aranda farà de guia pels carrers del casc antic de la població d'Avià, on s'inaugurarà l'exposició realitzada pel mateix fotògraf amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Avià.

EL mateix dia 3 d'agost a les 20:00h, tindrà lloc la Xerrada/presentació a càrreg de Xavier Aldekoa (Barcelona, 24 d'abril de 1981), periodista català, especialitzat en temes africans. És un dels cofundadors de la Revista 5w, i de la productora social independent Muzungu, i treballa com a corresponsal africà per La Vanguardia i per a altres mitjans.

A les 22:00h es projecta el documental Don't Blink Robert Frank. Robert Frank és un dels fotògrafs més reconeguts del món, però no només va revolucionar l'art de la fotografia, sinó també el cinema independent. Els seus retrats i instantànies de la vida quotidiana van capturar moments tan diversos com la vida dels banquers londinencs, els miners escocesos, la generació Beat o les estrelles del rock com els Rolling Stones.

En aquest documental, Frank s'obre en canal davant de la càmera de la seva muntadora i amiga Laura Israel, i fa una retrospecció a la seva vida i a la vea obra treballa amb tanta confiança com esperit d'autocrítica. El film mostra un artista en acció, el testimoni d'una època que recorda els anys amb Jack Kerouac i Allen Gingsberg, amb qui va fer pel·lícules al calor de la generació Beat.

A les 23.30h hi haurà el concert de Spencer Chakedis, líder dels Deep Sound Diver i músic que ha gravat discos i tocat amb bandes èpiques com Jeffrey Lewis, Herman Düne o l’Adam Green. Els dos estan de gira per Europa i passaran pel Konvent amb el format de veu, guitarra i arpa celta. Mai fa dos concerts iguals i la seva americana música es mou  entre el rock àcid, amb influències de reggae, jazz i bluegrass. Un col·lectiu de llarga trajectòria i l'enorme llitat de músics que han passat per ell, dibuixa el qui és qui dels músics i cantautors de Nova York.

A la imatge, exposició de fotografies "Dignes", realitzada pels alumnes del Taller de Fotografia del Centre Penitenciari de Lledoners.

Et poden
Interessar
...

817x68