FCC-Segell-banner4
Bronikart i Hologat coincideixen a la galeria Choko

Exposicions

Bronikart i Hologat coincideixen a la galeria Choko

bonart barcelona - 02/08/19
Baner_Esteva_Bonart_360x356Gif_Viladot_180x180_2
La galeria Choko, carrer de les Jonqueres 13 de Barcelona, presenta dues noves exposicions de les artistes Bronikart i Hologat.


Bronikart. Artista peruana, autodidacta i resident a Barcelona. L'any 2009 comença a pintar murals a Lima, la seva ciutat natal. Crea personatges colorits amb pinzellades de les seves arrels llatinoamericanes, entorn de la naturalesa i els animals. Avui dia, en els seus viatges per diferents ciutats, tracta de portar sempre amb si una miqueta del seu món per plasmar-ho en els seus murals i treu el millor de cada ciutat allà on va. Treballa sobretot amb esprai als carrers i amb acrílics quan ho fa sobre llenços, potenciant el color i sempre amb un missatge harmoniós després dels personatges femenins que recrea.
Gilmara Voidelo és l'artista que s'amaga rere Hologat, un projecte que es dedica a l'art amb paper, especialment a escultures geomètriques i quadres tridimensionals plens de colors i formes. A través de la tècnica papercraft, Gilmara utilitza el paper com a matèria primera per confeccionar peces amb un estil molt actual i de gran impacte sensorial. Amb l'exposició "3D Nature Trip" Hologat ens presenta figures de la natura plasmada en quadres i en escultures geomètriques tridimensionals.


A la imatge, obra de Bronikart.


Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-