banner-elscatala-817x88px
El MACBA amplia el seu horari els divendres i dissabtes durant l\'estiu

Notícies

El MACBA amplia el seu horari els divendres i dissabtes durant l'estiu

bonart barcelona - 11/07/12
La-Galeria-201602-recursBaner_Subirachs_Bonart_360x356
Des del divendres 13 de juliol fins al 22 de setembre de 2012 el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) amplia el seu horari habitual i obre les seves portes els divendres i dissabtes fins a les deu de la nit. Aquest nou horari estarà vigent, com a mínim, fins a les festes de la Mercè. Els visitants podran gaudir durant els mesos d’estiu de les cinc exposicions que ofereix actualment el Museu en un horari de capvespre especial. Aquesta és una clara aposta per acostar el públic local al Museu.

Durant aquest horari especial s'organitzen tot un seguit d’iniciatives i activitats: en aquesta franja horària (de 8 a 10 de la nit) pel preu de la compra de l'entrada es regala el Passi, un carnet que permet visitar el MACBA durant tot un any de forma gratuïta. Aquesta nova franja horària inclou una sèrie de visites comentades a les exposicions, conduïdes per un joc d’atzar. També, la terrassa de la planta primera del Museu estarà oberta, i oferirà així als visitants un espai tranquil amb una vista privilegiada a la plaça dels Àngels.

Aquestes són les primeres d'un conjunt d'iniciatives que el MACBA anirà desplegant en els propers mesos per obrir el ventall de possibilitats de relació del públic amb el Museu.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells