banner-elscatala-817x88px
La Casa Azul inaugura el White Summer 2019

Notícies

La Casa Azul inaugura el White Summer 2019

180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Del 3 al 25 d'agost de 2019, el festival més complet de l'estiu oferirà una programació sense descans per a tots els gustos, des de les sis de la tarda a la una de la matinada.

L'esdeveniment, que tenyirà Pals de festa i bon ambient, reforça la seva oferta musical i consolida la seva fórmula única amb dues posades en escena complementàries: Oh My Light! de dia  i Oh My Night! de nit.

La intensa agenda d’aquest esdeveniment únic i pioner preveu 23 dies plens de música, gastronomia i cultura amb més de 200 activacions artístiques.

El festival White Summer, que celebrarà aquest estiu la seva vuitena edició a Pals (Girona) havent-se convertit en un agent disruptiu de referència al sector de l’entreteniment, presenta La Casa Azul com el plat fort per a la seva jornada inaugural, que tindrà lloc demà dissabte 3 d’agost.

A la imatge, la banda indie La Casa Azul.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68