BannerFCC_Bonart
Edició d\'estiu del 8è Festival d\'Art Internacional Montcada a Kojima

Notícies

Edició d'estiu del 8è Festival d'Art Internacional Montcada a Kojima

Nial nou-180x178BONART-180x180-SADE
De l'1 al 31 d'agost de 2019 el 8è Festival d'Art Internacional Montcada al Japó porta a terme la seva primera versió d'estiu a Kojima, Okayama.


El Festival organitzat per Ichiro Hirose i Marta Montcada té lloc cada any del febrer a l'abril; però la coincidència en el temps i la proximitat de la Setouchi International Triennale (a les properes illes de Naoshima, Inujima, Teshima i altres illes del mar "Mediterrani" de Setonaikai) ha propiciat aquesta avinentesa i la il·lusió de poder invitar nou públic i mostrar els tresors culturals de la zona juntament amb l'art contemporani.  Les institucions han posat a disposició dels visitants un servei de bus llançadora que unirà els dos Festivals d'Art.


En aquesta edició, el Festival Montcada incorpora el nou espai d'exposicions Shimotsui Sea Village Project, ubicat en l'antic port i museu dels mercaders de Shimotsui Kaisen Tonya, amb la vista del Gran Pont de Seto, el més llarg del Japó, que uneix l'illa principal de Honshu amb Shikoku.


Aquests punts estratègics del Mar Seto Uchi i els seus ports, illes i parcs naturals, juntament amb les vistes de les muntanyes que l'envolten, en fan un marc incomparable que uneix tradició amb els nous usos culturals i artístics.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...