banners-CAT-04-1280x150

Notícies

Jordi Martí rellevarà a Joan Subirats com a responsable de cultura a l'Ajuntament de Barcelona

Jordi Martí rellevarà a Joan Subirats com a responsable de cultura a l\'Ajuntament de Barcelona

El tinent d’alcalde de Cultura actual, Joan Subirats, deixarà l’Ajuntament aquest estiu, tal com ja havia comentat en el seu cercles més propers i coincidint que es jubila com a professor universitari. L’encarregat de rellevar-lo com a responsable de Cultura serà el regidor de Pressupost i Pla de Barris, Jordi Martí, i la sortida de Subirats de l’Ajuntament també comportarà que entri dins del govern municipal Pau González (conseller de Barcelona en Comú al districte d’Horta–Guinardó).

Ho ha avançat ‘La Vanguardia’ i fonts municipals han confirmat que aquest dimecres, 7 de juliol, el govern municipal farà una roda de premsa per explicar els canvis dins de l’executiu. Es dona la circumstància que Jordi Martí va ser delegat de Cultura en els darrers governs socialistes de la ciutat, i que Subirats plega havent presentat el Pla de Drets Culturals de Barcelona (un pla ambiciós que vol fer els museus gratuïts per als barcelonins i implantar la sisena hora artística a les escoles).

El mateix Subirats ha confirmat la notícia a la xarxa social Twitter, tot i que ha assegurat que “han estat quatre anys d’intensa activitat al servei de la ciutat i de la seva gent. Continuaré vinculat al projecte polític del municipalisme i de Barcelona en Comú que representa Ada Colau, qui fa temps coneixia la meva decisió i a qui agraeixo el seu suport i amistat”.

Banners_Arxiu_180x180Mapes_ametrics_Bonart_180x180 px

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88