BannerFCC_Bonart
El Museu del Prado viatja a Cartagena

Exposicions

El Museu del Prado viatja a Cartagena

bonart madrid - 05/08/19
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180BONART_180x180
Cartagena acull una mostra a l'aire lliure de reproduccions fotogràfiques de cinquanta obres de la col·lecció del Museu del Prado.

La commemoració del Bicentenari del Museu del Prado brinda l'oportunitat de recordar i emfatitzar la dimensió nacional de la institució a través de projectes com "El Prado als carrers".

Patrocinada per la Fundació Iberdrola Espanya, es tracta d'una exposició didàctica integrada per cinquanta reproduccions fotogràfiques a mida real de les pintures més emblemàtiques del Prado que es podrà visitar fins al pròxim 1 de setembre a la plaça Herois de Cavite.


Aquesta gran exposició a l'aire lliure, comissariada per Fernando Pérez Suescun, Cap de Continguts Didàctics del Museu del Prado, va permetre al públic visitant realitzar un recorregut per les diferents escoles que composen el panorama artístic de la col·lecció permanent del Prado i conèixer la història d'Espanya, d'Europa i de l'art occidental en general de la mà dels grans mestres de la pintura. Les escoles espanyola, italiana, flamenca, francesa, alemanya i holandesa seran presents a través dels seus protagonistes des del segle XII als primers anys del XX.

La mostra compta, a més, amb cartel·les informatives bilingües de cadascuna de les obres i panells, també bilingües, que aporten dades sobre la història del Museu i les seves col·leccions.

Les reproduccions es mostren a escala 1:1, per la qual cosa, atenent les dimensions dels suports expositius, d'alguns quadres de grans dimensions tan sols pot oferir un magnífic i grandiós detall de l'obra, que es podrà veure completa a la cartel explicativa.

Aquest projecte continuarà la seva itinerància a Palència, Jerez de la Frontera, Zamora, Albacete i Mèrida.


A la imatge, obra de Velàzquez (detall).

Et poden
Interessar
...