MG_Bonart-1280x150p

Exposicions

Prorrogades les exposicions de Vilató al Museu Picasso i el Museu Marès

bonart barcelona - 25/09/12
Vilató (1921-2000). Barcelona- París. Un camí de llibertat, es prorroga fins a l’11 de novembre a dues de les seus que han acollit el projecte: el Museu Picasso i el Museu Frederic Marès, de Barcelona. L’exposició, formada per cinc blocs, es va inaugurar el passat 14 de maig simultàniament al Museu Picasso (Gent), el Museu Frederic Marès (En bronze), la Fundació Vila Casas – Espai VolArt 2 (Bestioles), la Galeria Joan Gaspar (En Paper) i la Sala Dalmau (Coses).

Les mostres de les tres galeries d’art es van poder veure fins al mes de juliol; mentre que Gent i En bronze, que acullen el Museu Picasso i el Museu Frederic Marès respectivament i que estava previst que tanquessin el 30 de setembre, es prorroguen fins a l’11 de novembre.

Vilató (1921-2000). Barcelona-París. Un camí de llibertat, es el títol d'una exposició en cinc seus, comissariada pel fill de l’artista, Xavier Vilató i coordinada per Pilar Vélez, directora del DHUB. La mostra ret homenatge a un artista vital, apassionat i incansable, que conreà la pintura, el gravat i l’escultura, primer a Barcelona i, des del 1946, a París, on anà becat per l’Institut Francès de Barcelona i on s’instal·là definitivament. Alhora, l’Ajuntament de Barcelona ha volgut agrair amb aquest homenatge la participació de l’artista en el procés de donació que va realitzar Pablo Picasso, el seu oncle, l’any 1970 a la ciutat de Barcelona. Aquesta donació de les obres que els Vilató Ruiz van custodiar durant dècades al domicili familiar després de la marxa de Picasso a París, a l’inici del segle xx, forma part de l’important patrimoni del Museu Picasso de Barcelona.
inclassificablesGC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...