banner-elscatala-817x88px
Fabra i Coats inicia l\'activitat amb una mostra comissariada per David G. Torres

Exposicions

Fabra i Coats inicia l'activitat amb una mostra comissariada per David G. Torres

bonart barcelona - 26/09/12
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWbanner-elscatala-180x180px
El proper divendres 28 de setembre Fabra i Coats. Centre d’Art Contemporani de Barcelona inicia la seva activitat en l'espai de la fàbrica de creació Fabra i Coats. Amb la voluntat d'afavorir la producció de propostes específiques, crear un espai per al diàleg entre disciplines, generacions i contextos artístics i respondre a les noves formes de crear i compartir la cultura, Fabra i Coats. Centre d’Art Contemporani de Barcelona estrena la seva activitat amb la mostra Això no és una exposició d'art, tampoc, comissariada per David G. Torres i dedicada a la vigència de la performance com a expressió artística des dels anys setanta fins a l'actualitat.

Fabra i Coats. Centre d’Art Contemporani de Barcelona neix amb l'objectiu de promoure la producció, difusió i exhibició de projectes artístics contemporanis de creadors del context local i internacional. La seva activitat vol impulsar la creació de projectes i donar-los visibilitat i, alhora, aspira a professionalitzar el treball dels artistes que es mouen a la zona de transició entre els circuits de l'art emergent i les trajectòries artístiques plenament consolidades.

El centre és, en aquest moment, un projecte en construcció. S'inaugura amb una única sala, embrió del futur Centre d'Art Contemporani de Barcelona, que equival a una sisena part del projecte total i que s'expandirà, durant els propers anys, a les tres plantes superiors de l'ala frontal de la fàbrica de creació Fabra i Coats fins a un total de 2.450 m² d'espai expositiu.

El nou centre s'inserirà en el paisatge de l'art contemporani barceloní i català, en el marc d'un teixit que connectarà les fàbriques de creació, les universitats i centres d'ensenyament artístic, les galeries, els centres d'art de Catalunya, així com altres institucions que conformen el panorama artístic local i internacional.

A la imatge Benjamin Seror: "À la recherche du Georges - Looking for the Georges" 2010. Repetition Island, Centre Georges Pompidou, Paris  © photo : Morten Norbye Halvorsen

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat