FCC-Segell-banner4
Convocat el Certamen Internacional de Fotografia Asisa

Convocatòries

Convocat el Certamen Internacional de Fotografia Asisa

bonart màlaga - 26/09/12
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
ASISA ha convocat un any més el Certamen Internacional de Fotografia en el qual podrà participar qualsevol fotògraf, aficionat o professional, de qualsevol part del món. Com en l'última edició, hi haurà tres categories: “Lliure”, “Infància i Maternitat” i “Naturalesa”, cadascuna d'elles dotada amb un premi de 5.000 euros i la medalla d'or de la Confederació Espanyola de Fotografia (CEF). A més, es concediran altres 22 premis de 300 euros cadascun (10 en la categoria “Lliure” i sis en cadascun dels altres dos apartats).

El concurs manté l'objectiu amb el qual va néixer: promoure la cultura i l'art a través de la fotografia d'autor i crear un arxiu fotogràfic que compartir amb els pacients de ASISA a través d'exposicions itinerants en les diferents clíniques de la companyia. Amb les seves tres edicions anteriors, el Certamen Internacional de Fotografia d'ASISA s'ha convertit en un referent nacional i internacional entre els concursos fotogràfics gràcies, sobretot, a la qualitat dels treballs presentats. En l'última edició es van valorar més d'1.450 obres.

Les bases del certamen estableixen que cada autor podrà presentar-se a un o diversos apartats, amb una col·lecció d'un mínim de cinc fotografies, de tècnica lliure sobre paper fotogràfic. L'única limitació s'estableix en el tema de “Naturalesa”, en el qual els treballs hauran d'ajustar-se a la definició de la Federació Internacional de l'Art Fotogràfic (FIAP) i seran obligatòriament en color. A més, les fotografies hauran de presentar-se obligatòriament muntades sobre ‘passe-partout’ amb del darrere i finestra, en un format de 40x50 cm.

Una vegada finalitzi el termini d'admissió el 15 de novembre, un jurat d'admissió vetllarà pel compliment de les bases del concurs, rebutjant les obres que no compleixin els requisits establerts pel certamen. Lloc d'enviament de les obres: Clínica El Ángel, carrer corregidor Nicolás Isidro, 16. 29007 Màlaga.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021