banner-elscatala-817x88px
La ceramista Laura Niubó exposarà a La Peixera del Terracotta Museu

Exposicions

La ceramista Laura Niubó exposarà a La Peixera del Terracotta Museu

bonart la bisbal d'empordà - 09/08/19
220317_Verdu_Bonart-180x180Nial nou-180x178
Sota el comissariat de l'Associació de Ceramistes de la Bisbal i la producció del Terracotta Museu, l'Espai “La Peixera” exposarà una selecció de peces de la Laura Niubó. La mostra, que porta per títol Diàlegs, es podrà veure del 9 d'agost al 6 d’octubre de 2019 i s'inaugurarà el divendres 9 d'agost a les 19:30h.

El primer contacte de la Laura Niubó (Badalona, 1970) amb l'art de la ceràmica va ser el 1992, a l'Escola Ceràmica de Santa Coloma de Gramanet, on va es va formar fins al 1998. La seva inquietud per millorar com artista i professional continuen fins a l'actualitat. Desprès d’estar uns anys apartada, al 2016, Laura Niubó torna al món de la ceràmica i continua el seu aprenentatge en cursos del Taller de Ramon Fort (Llers) impartits per Josep Madrenas, Wali Hawes i el mateix Ramon Fort, entre altres; del Taller Justa, Rufina & Co (Montgat); i de l'Escola de Ceràmica de la Bisbal.

Paral·lelament a la seva carrera artística, està molt implicada en la difusió i la promoció de la ceràmica. És membre de l'Associació de Ceramistes de Catalunya i imparteix tallers d'iniciació a la ceràmica per a particulars i institucions com centres cívics, centres culturals, casals, associacions i escoles.

Des dels seus inicis com a ceramista, la Laura Niubó ha participat en nombroses exposicions col·lectives, i des de que s'ha reincorporat en la vida artística, la seva obra s'ha pogut veure en solitari en varies exposicions individuals. Les obres de la Laura Niubó ens parlen de les relaciones entre les persones, un recorregut intern que comença en els seus propis sentiments, emocions i records per interpel·lar i dialogar directament amb els espectadors. En paraules de l'artista: “Les persones, tan senzilles i a vegades tan complexes.... És el que intento transmetre amb les meves peces. Unes peces nues, sense esmalts, tan sols l'essència de la terra; igual que quan obrim l'ànima i deixem veure el nostre interior. Un viatge per l'interior de les persones”.

A la imatge, Laura Niubó.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat