Expo Josep Coll 2022 baner

Exposicions

Trobada de creadors a Matadero amb Chus Domínguez i Belén Sola

bonart madrid - 09/08/19
220317_Verdu_Bonart-180x180Baner_Subirachs_Bonart_360x356

3XDOC presenta Trobada de creadors dedicat en aquesta edició a la figura del productor creatiu (sobretot en l'àmbit documental). L'esdeveniment se celebra a Madrid del 17 al 20 de setembre amb diferents conferències, ponènciesi trobades.


El dia 17 a les 12.00 h tindrà lloc Treballar en col·lectiu. Cas pràctic per Chus Domínguez i Belén Solà. Modera David Varela a Matadero.Chus Domínguez (LAAV_) i Belén Sola (MUSAC) parlaran sobre el projecte del Laboratori i com els museus poden involucrar-se en la producció de cinema i incorporar processos experimentals de creació: existeix un espai per a la creació documental fora o en els límits de la indústria cinematogràfica? Quin paper poden complir les institucions com museus i centres d'art en la producció documental? Què pot aportar la creació col·laborativa al cinema documental? Són els espais educatius dels museus (habitualment l'àrea més invisible en els mateixos) els que estan propiciant un major grau d'experimentació en les propostes?

Chus Domínguez i Belén Sola reflexionaran sobre aquestes qüestions a partir de la seva trajectòria i especialment a partir de la seva experiència en el LAAV_ (Laboratori d'Antropologia Audiovisual Experimental), un espai per a la investigació i la creació amb comunitats desenvolupat des del DEAC del MUSAC.A la imatge, Matadero.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]