FCC-Segell-banner4
Resum del Cicle AA+AA al Centre Arbar

Notícies

Resum del Cicle AA+AA al Centre Arbar

BONART-180x180-Cervells180x180
El dissabte 10 d’agost de 2019 les 18h al Centre ARBAR, davant una quarentena de persones, es va realitzar la trobada AA+AA (Accions Artístiques A ARBAR) amb el títol “Cants tràgics a la vinya”, amb les accions de les artistes Nika López i Núria Iglesias (Piròmana d’Argos).

A continuació, va tenir lloc el concert d’acció sonora "Gtvfybghbhejhhkovcpoiucfvcgv" del Duo poesia acció, format per Laura Tejeda (vocalista i actriu) i Bartolomé Ferrando (poeta sonor i performer).

Per acabar la vetllada, es va comptar amb un tast de vi del Celler Vinyes dels Aspres (Cantallops), acompanyat de Pa de Tramuntana de la Pastisseria Quer de El Port de la Selva (amb la col·laboració del Gremi de Flequers artesans de les comarques gironines) i oli d’oliva verge extra d’Empordàlia (Pau).

La propera cita amb el Centre ARBAR és el dissabte 24 d’agost a les 19h amb la tercera part del Cicle AA (Accions ARBAR) “Iteracions Relatòries – Ecoestètica Rural”, que comptarà amb les accions dels artistes Noel Tatú, Mar Serinyà i Noel Tatú. El Cicle AA també està format per una exposició dels mateixos artistes al Centre ARBAR i que es pot visitar fins al 15 de setembre. 

Finalment, la conferència commemorativa de l’any Sant de Sant Pere de Rodes a càrrec de Laura Bartoloné Roviras marcarà el final de la temporada d’ARBAR el dissabte 14 de setembre a les 19h. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-