BannerFCC_Bonart
Els Museus de Sitges celebren la Festa Major amb diferents activitats

Notícies

Els Museus de Sitges celebren la Festa Major amb diferents activitats

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs
La Festa Major també se celebrarà als Museus de Sitges amb un programa d’actes variat en els dies previs i posteriors a Sant Bartomeu. Un taller infantil, un concert i una sessió de portes obertes configuren el programa proposat pel Consorci del Patrimoni de Sitges per als propers dies.

El dia 14 d'agost de 2019 (18h), el Racó de la Calma acull la segona sessió del taller La Festa Major a la samarreta, en què els més petits tindran l’oportunitat de decorar una samarreta de Festa Major amb elements típics dels balls. La primera sessió es va celebrar dimecres passat, amb ple absolut de nens i nenes.

El 20 d'agost de 2019 (19h), l’atenció festamajorenca es concentrarà al Cau Ferrat, on hi ha la sessió setmanal del Jazz al Cau amb el grup Retrio, que estarà centrada en les músiques de la cultura popular sitgetana. La darrera jornada de Festa Major als Museus serà l’endemà de Sant Bartomeu, diumenge 25, en què el Cau Ferrat, el Museu de Maricel i la Fundació Stämpfli tindran portes obertes per celebrar el sant patró. Els museus romandran tancats el 23 a partir de les 14h i tot el dia 24. 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...