970x250_appec2021
L\'univers més íntim de Cesc Abad, a Objeto de Deseo Gallery

Exposicions

L'univers més íntim de Cesc Abad, a Objeto de Deseo Gallery

bonart barcelona - 13/08/19
Nial nou-180x178180x180-1
Objeto de Deseo Gallery, carrer Consell de Cent 292 de Barcelona, presenta Amarás, mostra que reuneix els últims treballs de l'artista egarenc Cesc Abad a partir del 12 de setembre de 2019.


Ens trobem davant unes escultures en ceràmica que ens transporten a un món oníric, on es barregen els sentiments i els desitjos més primitius de l'home, produint unes peces, capaces de transportar-nos a nostra més tendra infància o a un futur incert i distòpic.


Marc Chagall deia que “l'art és un estat de l'ànima” i Cesc Abad ha deixat volar la seva ànima per a crear obres com Home, Destiny, o Vola, on l'espectador pot contemplar una peça escultòrica, i al mateix temps, pot reflexionar sobre conceptes tan universals i tan humans com el destí, la llibertat, l'amor, la llar i com no, el futur. Serà el nostre futur un lloc idíl·lic o un lloc distòpic?


La perfecció pot semblar inassolible i romandre en completa contradicció amb els dubtes que ens ofereix el demà, no obstant això Cesc Abad, ens acosta a aquest límit entre l'idíl·lic i el distòpic.


Nascut a Terrassa en 1973,la relació de Cesc Abad amb l'art pot resumir-se en l'acte del descobriment. Al llarg de més de vint anys d'experimentació, ha desenvolupat un interès especial per l'home i la seva relació amb la naturalesa i s'ha format en tècniques pictòriques i escultòriques tant a Terrassa com a Barcelona, sent l'estudi del pintor Martínez Lozano el lloc iniciàtic en la seva formació, passant per l'Escola d'Arts i Oficis de Terrassa i el seu propi estudi.


En la seva producció artística combina l'escultura i la pintura de grans formats, però com a bon artista visual, no oblida la creació digital com una via d'expressió i experimentació. La seva obra s'ha exposat a Praga, Tòquio, Viella, Girona i Barcelona, i el seu incessant desig de creació, l'ha convertit en un artista que busca constantment, del desconegut, al nou.

A la imatge, obra de Cesc Abad.

Et poden
Interessar
...