BannerFCC_Bonart

Exposicions

Art en directe de Jordi Bofill al Mas Pi

Art en directe de Jordi Bofill al Mas Pi
Baner_MarDeFons_Bonart_180x180Nial nou-180x178
El 26 d'agost de 2019 Jordi Bofill realitzarà una nova acció pictòrica en directe al Mas Pi de Verges, a partit de les 21 h. i titulada Cosmos Art.

L'artista concentra el millor de la seva visió i del seu instint poètic, i investiga els camins que poden conduir la nostra espècie cap a la llum, i precisa els contorns i la figura de complexes visions còsmiques, aparicions de l'ésser en paisatges inspirats i inspiradors on circulen espermis blaus, embrions de vida, cèl·lules, àtoms, quarks i partícules de les quals es composa i es descomposa la trama misteriosa de la vida i la matèria.

 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...