970x250_appec2021
\

Exposicions

"Jocs Reunits" a l'Espai Trapezio

bonart madrid - 12/12/12
Peral_Banner-Bonart_180x180Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
L'Espai Trapezio del carrer Augusto Figueroa, 24. (Mercat de Sant Anton) de Madrid presenta del 12 de desembre del 2012 al 3 de febrer del 2013 l'exposició Jocs Reunits, un projecte comissariat per Francesco Giaveri, Amalia Ruiz-Larrea i Daniel Silvo. Participaran Esther Achaerandio, Ròmul Bañares, Misha Bies, Cristina Busto, Daniel Serradell, Lilli Hartmann, La Més Bella, Mateo Maté, Jonathan Notari, Kiko Pérez i Unai Requejo.

A Jocs Reunits el joc i l'educació són els principis que articulen les peces a manera de resistència artística: obres no inscrites en el circuit comercial, plantejades com un servei a la societat des de l'aprenentatge infantil, el taller i el debat. Marcel Duchamp es preguntava: "és possible fer obres que no siguin art?". Les avantguardes històriques van confirmar les seves sospites.
Si la joguina inicia al nen en l'art, aquesta exposició permet al públic acostar-se a la dimensió artesanal de l'objecte i reflexionar al voltant de la possibilitat de transformació de la realitat que ens permeten els objectes que la configuren, fora i dins del joc, fora i dins de l'art.

Et poden
Interessar
...