FCC-Segell-banner4
ARTgia comença la temporada amb una reflexió sobre les dones

Notícies

ARTgia comença la temporada amb una reflexió sobre les dones

Baner_Viladot_Bonart_360x356Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El curs escolar comença a ARTgia, al carrer Jose Lejarreta Kalea, 41, de Vitoria-Gasteiz. Oitia Ortiz de Lazkano i Amaia Ochoa han estat les encarregades d'inaugurar el curs amb Reflexiones sobre mujeres, una mostra sobre la violència cap a les dones dels darrers temps.

Irantzu Lekue, coordinadora d'ARTgia sorgune & aretoa ha volgut posar en valor la joventut i l'experiència que fan possible aquesta exposició. I ha dit: “Oitia és l'autora més jove que hem acollit a la sala i la veritat és que la idea que portés a terme aquest projecte juntament amb l'Amaia em va captivar. Uneix dues perspectives que solen estar massa allunyades i començar el curs amb una exposició de dues artistes d'Araba que aborden un tema així ens ha semblat molt adequat”.

 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner