Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Exposicions

L'IEFC presenta a "Visa Off de Perpinyà", Territori Documental

L\'IEFC presenta a \
bonart perpinyà - 28/08/19
L’IEFC presenta, en el marc del Visa Off de Perpinyà, un conjunt de sis projectes de reportatge on cadascun mostra els límits del seu Territori Documental.

Aquests reportatges han estat realitzats per fotògrafes i fotògrafs formats recentment a l’IEFC: Aitor Rodero, Ana Garcia, Marta del Moral, Paula Roque, Roger Canal i Sara Cerviño.

L’exposició es pot veure del 31 d’agost al 15 de setembre de 2019, a l’Ajuntament de Perpinyà, Sala Paul Alduy, Plaça de la Llotja, Perpinyà.

Territori documental es refereix tant al contingut -i per tant cap a on dirigim la mirada- com també planteja una reflexió sobre què és document, quina és la forma de la seva representació. El Territori Documental pot tenir un ampli abast, però aquí volem aportar la visió atenta d’aquella fotografia on els temes propers al nostre entorn esdevenen d’interès per la cura i sensibilitat aportada per cada fotògraf. Territori és un club de rock que viu la devoció com un temple de culte; és un zoo que ens trasllada una reflexió sobre seu futur; és el paisatge d’uns camps de concentració que reconstrueix la memòria d’una família exiliada; és una entitat que treballa la integració i l’autonomia d’aquelles persones que tenen malalties mentals; és l’espai quotidià on es mostra un missatge de superació d’aquelles dones que han patit violència de gènere; i finalment, és la llar com l’espai de dependència on és assistit qui  ha perdut autonomia física, psíquica o intel·lectual. Territoris.

A la imatge, la parròquia del rock, d'Aitor Rodero.
inclassificables180x180-cat

Et poden
Interessar
...