FCC-Segell-banner4

Notícies

Trobada d'espais de creació i producció a La Muga Caula

bonart les escaules - 29/08/19
BONART-180x180-CervellsBaner_Esteva_Bonart_360x356
Arriba la Trobada d'espais de creació de Catalunya Xarxaprod a La Muga Caula el dia 13 de setembre de 2019.

La Trobada d'espais de creació de Catalunya a La Muga Caula vol aprofundir en com teixim complicitats entre diversos agents del territori, i com donem valor a la tasca que realitzem en el nostre entorn. Alhora es vol abordar la importància de la connexió entre els espais artístics que habiten el nostre entorn, així com construir projectes de creació sostenibles i coherents, adaptats als diferents entorns i amb propostes d'innovació interdisciplinar (creació, agricultura, ecologia i pensament).

Aquesta trobada s'ubica dins del marc del festival de performance i poesia La Muga Caula, a Les Escaules, Alt Empordà. Dins d'aquest paisatge ens volem preguntar sobre quins models culturals estem generant des de territoris econòmicament massificats pel turisme, com és el cas. Partint d'una voluntat de generar projectes sostenibles amb el medi, l'economia i el territori, volem aprofitar la trobada per reflexionar entorn els models culturals que s'estan desenvolupant a tota la demarcació de Girona i la Catalunya Nord, i conèixer de primera mà quines són les seves dificultats, inquietuds, necessitats i èxits.

Programa:

10.30   Arribada
10.45   Presentació dels assistents
11.00   Ponència i taula amb Laura Puigbert, tècnica de paisatge de l'Observatori del paisatge
13.30   Dinar
15.00   Taula cafè entorn als models culturals de la Demarcació de Girona
16.00   Ponència i taula amb Maia Kanaan, tècnica del PECT - Indústries Culturals i Creatives de Girona i entorn territorial
17.30.  Posada en comú i intervenció de la Mireia Calafell, relatora de les Trobades d'Espais de Creació 2019
18.00   Visita als entorns de les Escaules i inici de la programació del Festival La Muga Caula

A la imatge, La Muga Caula, imatge d'arxiu.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021